Bombă de baie “Înghețată”

15,00 lei

Bombă de baie “Înghețată”

Ingrediente (INCI):  Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Tapioca Starch, Oryza Sativa Bran Oil, Potassium Bitartrate, Polysorbate 80, Sodium Cocoyl Isethionate, Parfum, CI 42090, CI 15850, CI 19140, CI 16035

Clear selection

Descriere

Bomba de Baie în Formă de Înghețată

Bomba de baie în formă de înghețată este o delicioasă adiție pentru o baie relaxantă și plină de surprize. Această bombă de baie are forma unui delicios cornet de înghețată și poate transforma experiența ta de baie într-o aventură dulce și revigorantă. Iată mai multe detalii despre această minunată bombă de baie:

Descriere:

Bomba de baie în formă de înghețată este creată pentru a-ți oferi o experiență de baie de neuitat. Cu aspectul său asemănător cu o înghețată colorată, te va îmbia să te relaxezi și să te răsfeți în cadă.

Caracteristici Cheie:

  1. Aspect Atractiv: Forma și culoarea acestei bombe de baie sunt menite să aducă un zâmbet pe buze încă de la prima vedere. Poate părea ca o înghețată autentică, dar nu e pentru mâncat!
  2. Arome Delicioase: Bomba de baie poate fi îmbogățită cu arome delicioase, precum zmeura, pepene galben, lavanda  sau altele, pentru a-ți oferi o experiență olfactivă plăcută.
  3. Ingrediente Blânde pentru Piele: Această bombă de baie conține ingrediente naturale și blânde care îngrijesc pielea, lăsând-o catifelată și hidratată.
  4. Spumă și Efervescență: Atunci când bomba de baie intră în contact cu apa, începe să  creeze o spumă luxuriantă în cadă.

Beneficii:

  • Relaxare și Răsfăț: Cu ajutorul bombei de baie în formă de înghețată, poți să te relaxezi și să te răsfeți cu o baie aromată și plină de spumă.
  • Piele Catifelată: Ingrediente precum uleiul de orez pot contribui la hidratarea și înmuierea pielii, lăsând-o catifelată și bine hrănită.
  • Experiență pentru Copii: Această bombă de baie poate fi și o modalitate distractivă de a face ca baia copiilor să fie mai atractivă și mai distractivă.
  • Cadou Perfect: Bomba de baie în formă de înghețată poate fi un cadou minunat pentru cei dragi, aducând o notă dulce și plăcută în rutina de baie.

Încheie ziua cu o baie plină de răsfăț și surprize, folosind o bombă de baie în formă de înghețată. Fiecare baie devine o aventură senzorială, iar pielea ta se va simți minunat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.