Bombă de Baie Unicorn Curcubeu

20,00 lei

Bombă de Baie Unicorn Curcubeu

Ingrediente (INCI):  Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Tapioca Starch, Oryza Sativa Bran Oil, Potassium Bitartrate, Polysorbate 80, Sodium Cocoyl Isethionate, Parfum, CI 42090, CI 15850, CI 19140, CI 16035

12 în stoc

Descriere

Bombă de Baie Unicorn Curcubeu

Descoperă Magia Băii cu Bomba de Baie Unicorn Curcubeu

Transformă fiecare baie într-o aventură magică și colorată cu bomba noastră de baie în formă de unicorn care adaugă culorile curcubeului în apa băii. Această bombă specială este creată pentru a oferi copiilor o experiență de baie distractivă și fascinantă.

Caracteristici cheie:

  1. Forma Fermecătoare a Unicornului: Bomba de baie este modelată sub forma unui unicorn adorabil, care îi va captiva pe cei mici și îi va inspira să se bucure de fiecare baie. Este un mod minunat de a transforma rutina de baie într-o aventură plină de imaginație.
  2. Culori Curcubeu În Apa Băii: Cu fiecare bombă de baie, copiii vor vedea cum apa băii lor prinde viață cu culorile curcubeului. Este o experiență vizuală captivantă care îi va încânta și îi va fascina.
  3. Aroma Delicioasă: Bomba de baie emană o aromă delicioasă, care adaugă o notă de răsfăț în baia copilului tău. Aroma este plăcută și delicată, perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă și distractivă în timpul băii.
  4. Ingrediente Blânde pentru Piele: Formula sa este creată cu ingrediente blânde, astfel încât să fie potrivită pentru pielea delicată a copiilor. Nu conține substanțe chimice agresive sau iritante.
  5. Experiență Educativă și Plină de Imaginație: Bomba de baie în formă de unicorn poate fi și o modalitate distractivă de a învăța. Copiii pot explora culorile curcubeului și pot dezvolta imaginația în timp ce se bucură de baie.

Transformă baia într-un eveniment magic și educativ cu bomba de baie Unicorn Curcubeu. Copiii tăi vor adora să vadă cum apa băii lor prinde viață cu culorile curcubeului și vor petrece momente de distracție și relaxare.

Alege bomba de baie Unicorn Curcubeu pentru a adăuga o notă de magie în rutina de baie a copiilor tăi. Fiecare baie devine o aventură și o experiență unică, care îi va face pe cei mici să aștepte cu nerăbdare momentul băii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.