Bombǎ de dus ( shower steamer)

15,00 lei

Shower Steamer sau bomba de duș oferă o experiență aromaterapeutică în timpul dușului, contribuind la relaxare și îmbunătățirea stării de bine.

Clear selection

Descriere

Bombǎ pentru duş – 50 gr

Principiul de funcționare al bombelor de duş este simplu și eficient:

  1. Ingrediente Aromatice: Bombele de duş conțin ingrediente aromatice, precum cristale de mentol si uleiuri esențiale sau parfumuri naturale. Aceste ingrediente sunt alese pentru a elibera arome plăcute și benefice în contact cu apa.

  2. Reacție la Umiditate și Căldură: Când bomba de duş intră în contact cu apa și umiditatea atmosferică din duș, începe să se dizolve ușor. Căldura și umiditatea generează abur cu mentol în jurul bombei, iar aceasta eliberează treptat uleiurile esențiale

  3. Inhalare Aromaterapeutică: Aburul aromat creat în timpul dușului permite inhalarea directă a uleiurilor esențiale sau aromelor. Această inhalare aromaterapeutică poate avea beneficii asupra stării de spirit.

Beneficii Principale:

  • Aromaterapie Rapidă: Ideal pentru cei care doresc să beneficieze rapid de efectele aromaterapiei, dar nu au timp pentru o baie lungă.

  • Fără Efort Suplimentar: Este necesar sa să fie așezate într-un colț al cabinei de duș. Nu implică utilizarea unei băi sau a unor proceduri complicate.

  • Opțiuni Personalizate de Arome: Disponibile într-o varietate de arome, de la cele relaxante, precum lavanda, la cele revigorante, precum portocala sau eucalipt citronat.

Informații suplimentare

Ulei Esential/Parfum

Parfum de trandafir, Ulei esential de Litsea cubeba, Ulei esential de Portocale dulci, Ulei esential de Eucalipt citronat, Ulei esential de Lavandǎ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.