Set creioane pentru baie

35,00 lei

Set creioane pentru baie

Clear selection
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Descriere

Set creioane pentru baie

Descoperă Creativitatea și Curățenia cu Setul de Creioane din Săpun cu Glicerină pentru Copii

Transformă fiecare baie într-o aventură creativă și distractivă cu setul nostru de creioane din săpun cu glicerină. Aceste creioane inovatoare permit celor mici să deseneze pe faianță și cadă, iar apoi să șteargă ușor totul cu apă, fără să lase pete sau urme. Este momentul ideal pentru a aduce magia în rutina zilnică de baie.

Caracteristici cheie:

  1. Creativitate Liberă: Setul conține creioane colorate, ideale pentru a stimula imaginația copiilor și pentru a-i încuraja să creeze desene pline de culoare în timpul băii.
  2. Desen Ușor pe Faianță și Cadă: Creioanele glisează ușor pe suprafața faianței și a cazii, permițând copiilor să deseneze cu ușurință și precizie.
  3. Ștergere Ușoară cu Apă: După ce desenul este completat, copiii pot șterge ușor desenul cu apă. Nu este nevoie de substanțe de curățare agresive sau detergent.
  4. Non-Toxice și Sigure: Creioanele sunt fabricate din săpun cu glicerină și sunt non-toxice. Totuși, nu sunt produse pentru spălat/curătat pielea.
  5. Culori Vibrante și Plăcute: Culorile vibrante ale creioanelor adaugă o notă de bucurie și veselie în timpul băii, transformând-o într-o experiență distractivă.
  6. Ideal pentru Dezvoltarea Abilităților Artistice: Setul nu doar încurajează creativitatea, ci și dezvoltă abilitățile artistice ale copiilor, ajutându-i să-și dezvolte coordonarea mână-ochi și imaginația.

Transformă baia copilului tău într-o experiență plină de creativitate și distracție cu setul de creioane din săpun cu glicerină. Copiii tăi vor adora să deseneze și să-și exprime imaginile pe faianță și cadă, iar tu te vei bucura de ușurința cu care pot fi șterse desenele cu apă.

Alege setul de creioane din săpun cu glicerină pentru copii pentru a adăuga o notă de magie și distracție în rutina lor de baie. Fiecare baie devine o ocazie de a desena și de a explora lumea artistică într-un mod sigur și plăcut.

Informații suplimentare

Culori

Neon, Perlate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.