Termeni si conditii GDPR

Termeni si conditii GDPR

Politica de confidentialitate utilizata de Vâlcoci Cristina Elena Intreprindere Individuala  va  aduce la cunostinta modul in care vom folosi datele  dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le furnizati in momentul plasarii unei comenzi pe website-ul companiei  www.happybubbles.ro

Cristina Elena Vâlcoci Intreprindere Individuala, cu sediul in jud  Arges, Comuna Vlădești, str Gradina mare, nr 598, inregistrata la registrul comertului cu numarul de ordine F3/512/02.10.2020 , cod unic de indentificare 43132455, are obligatia de a prelucra si a folosi datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra in conditii de siguranta,  in conformitate cu legile in vigoare. 

Prin furnizarea informațiilor personale pe site-ul nostru, atunci cand  plasati o comanda, sau creati un cont de utilizator, sunteți de acord cu practicile de manipulare a informațiilor descrise în această politică de confidențialitate.

 Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt legate de  buna functionarea siteului si de comanda  plasata si sunt in general date legate de nume in cazul persoanelor  fizice, numele companiei si  informatii fiscale in cazul persoanelor juridice, email, telefon, adresa, IP. Avem nevoie de acestea pentru serviciile de livrare, plata sau facturare. De asemenea, folosim informații personale pentru a stabili și a îmbunătăți relația noastră cu dvs. Putem folosi informații personale pentru imbunatati si a mentine siteul www.happybubbles.ro cat mai aproape de nevoile utilizatorului.  Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru (Plata prin transfer bancar se va executa strict prin interfata pusa la dispozitie de banca dumneavoastra). 

Entitatile publice, precum, companiile de livrare, serviciile de email-marketing, procesatorii de plati, au acces doar la datele necesare ca  adresa de livrare sau numar de telefon in scopul contactarii la momentul livrarii. De retinut este faptul ca puteti alege in orice moment sa nu furnizati datele dumneavoastra cu caracter oersonal si de asemenea , daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza noastra de date, puteti depune o cerere in scris la adresa de email office@happybubbles.ro

Siguranta datelor dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, si va asiguram ca luam toate masurile necesare de confidentialitate si securitate in privinta acestora.